Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Sikkerhed på forretningsrejsen

For forretningsrejsende er flyrejser, møder og hotelværelser en del af arbejdsmiljøet. Dermed strækker virksomhedens medarbejderansvar sig også langt ud over virksomhedens vægge og videre ud i verden. Som erhvervsrejsebureau tilbyder vi mere sikre rejser og hurtig hjælp, hvis det uforudsete mod al forventning skulle ske.

Virksomhedens medarbejderansvar inkluderer også forretningsrejsen, og en af fordelene ved at bruge et rejsebureau er netop, at vi har overblik over, hvor jeres medarbejdere befinder sig. Hvis der fx skulle opstå en naturkatastrofe eller et attentat, kan vi hurtigt lokalisere jeres medarbejdere og hjælpe dem med at komme hjem. Det skaber tryghed, både hos arbejdsgivere og rejsende.

Resia Sikkerhedsapp – til endnu sikrere rejser

Hvis I som virksomhed ønsker overblik over, hvor jeres medarbejdere befinder sig, eller hvis I vil gøre jeres rejser endnu sikrere og give jeres medarbejdere endnu større tryghed, anbefaler vi Resia Sikkerhedsapp. Appen bygger på tre vigtige funktioner: advarsel, information og kommunikation.

For den rejsende
I Resia Sikkerhedsapp  finder du grundlæggende informationer om det aktuelle rejsemål, samt specifikke sikkerhedsinformationer om hændelser, der kan påvirke rejsen. Appen registrerer, hvor den rejsende befinder sig – fortrolighedsniveauet vælger den rejsende selv. Appen har også en alarmfunktion med en SOS-knap til akutte nødsituationer. For den rejsende indebærer Resia Sikkerhedsapp en øget tryghed, enklere kommunikation og mere tydelig information, også i vanskelige situationer.

For arbejdsgiveren
Som arbejdsgiver kan I se, hvilke medarbejdere I har i et bestemt område (så længe den rejsende selv indvilger). I kan også kommunikere med dem via Resia Sikkerhedsapp. I appen finder I globale sikkerhedsinformationer og trusselsvurderinger, men I får også specifikke advarsler via sms, hvis I har medarbejdere til stede i et ramt område. Hvis der skulle ske noget, kan I altså hurtigt og enkelt lokalisere jeres rejsende og få kontakt, uanset hvor i verden de befinder sig.

Vil I vide mere? 

Kontakt os, så fortaeller vi gerne mere       Se flere af vores tjenester

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.