Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Resia Online – smidige onlinebestillinger

Resia Online er en webbaseret tjeneste, som giver jer som virksomhedskunder det bedste fra to verdener. Bestil selv på nettet, men behold alle fordelene ved et erhvervsrejsebureau.

Resia Online er en onlinebaseret bestillingstjeneste til virksomheder. Det er skræddersyet til jer som erhvervskunder hos Resia. En enkel og smart løsning, hvis I vil kunne bestille visse rejser selv på nettet, men stadig have adgang til de fordele, som et erhvervsrejsebureau giver.

Sammenlignet med almindelige bestillingswebsites har Resia Online flere fordele, eks:

  • Se og sammenlign alle rejse- og hotelalternativer på et sted, så kan du vælge den bedste rejse til laveste pris.
  • Gem betalingsoplysninger og eventuelle bonuskort. så går du aldrig glip af din bonus.
  • Betal fly, hotel og taxi på forhånd, så slipper du for at lægge ud, gemme kvitteringer og skrive rejseafregninger.
  • Ombook jeres flyrejser selv (så længe flyselskabet tillader det).
  • Få hjælp døgnet rundt, hvis der sker noget på rejsen. Vores 24-timersservice gælder også for rejser, du selv har bestilt via Resia Online.
  • Få en overskuelig statistik over jeres rejser og et samlet overblik over jeres rejseomkostninger.

Resia Online som app til mobilen

Med mobilappen Resia Online bestiller I enkelt jeres fly- og togrejser samt hotel via mobilen. Appen er en forlængelse af Resia Online på nettet og indeholder præcis samme fordele som webversionen. Jeres profiler følger naturligvis med ligesom virksomhedens rejsepolitik og aftalepriser. Enkle og smidige bestillinger, lige som I foretrækker det. Appen fungerer både til iPhone og Android og er inkluderet for alle kunder, som anvender tjenesten Resia Online.

Vil I vide mere om Resia Online?

Kontakt os så fortæller vi mere       Se flere af vores tjenester

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.