Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Rejsekonto – fuld kontrol over virksomhedens rejseomkostninger

Med en rejsekonto effektiviserer I jeres administration, samtidig med at I får bedre kontrol med virksomhedens rejseudgifter. Her kan I læse, hvordan Resia Erhvervsrejsers rejsekonto fungerer.

En rejsekonto er noget, vi anbefaler til alle vores virksomhedskunder. Det reducerer administrationen og giver jer bedre kontrol over jeres samlede rejseudgifter.

Med en rejsekonto får I blandt andet:

  • Enklere administration
  • Op til 45 dages kredit
  • Attraktiv tillægsforsikring til den rejsende

Vi anbefaler normalt, at alle rejsende får kort tilknyttet til jeres rejsekonto. Det er den smidigste løsning. Når de anvender kortet til repræsentationen og andre udlæg på deres rejser, kan alle disse korthændelser samles på én og samme faktura.Så I får fuld kontrol over hver krone.

I samarbejde med First Card tilbyder vi attraktive vilkår for de medarbejdere, der har brug for kort til rejser i arbejdsøjemed.

Kontakt os så fortæller vi gerne mere       Se flere af vores tjenester

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.