Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Resia Erhvervsrejseportal gør tilværelsen lettere for de forretningsrejsende

Med Resias Erhvervsrejseportal kan I håndtere jeres bestillinger og personoplysninger via nettet meget nemt og enkelt. Og det kan I gøre, når det passer jer. Sikkert og nemt – især for de af jer, som rejser ofte.

Resias Erhvervsrejseportal er til for at gøre tilværelsen som forretningsrejsende enklere. Når I har registreret jer i Erhvervsrejseportalen på nettet, kan I når som helst håndtere jeres oplysninger og bestillinger her.

Her er eksempler på, hvad I kan gøre i Resias Erhvervsrejseportal:

  • Opdatere rejseprofiloplysninger
  • Gemme ønsker om hoteller, fly, billeje m.m.
  • Registrere bonuskort
  • Gemme pasoplysninger
  • Gemme kreditkortoplysninger

Når I efterfølgende skal bestille en forretningsrejse, er alle informationer tilgængelige på ét og samme sted. Hvis I tilføjer kreditkort og pasoplysninger, vil I også modtage påmindelser, når disse skal fornys. Nemt og enkelt samtidig med at alle personoplysninger lagres på en sikker måde og iht. persondataloven

Har I spørgsmål om Resias Erhvervsrejseportal?

Kontakt os, så fortæller vi gerne mereSe flere af vores tjenester

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.