Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Vores tjenester inden for erhvervsrejser

Vi hjælper jer med alt inden for erhvervsrejser – alt fra specifikke bestillinger til reduktion af jeres rejseomkostninger. Her kan I læse mere om vores tjenester.

Nogle gange er der blot brug for en enkelt togbillet. Andre gange er det komplekse rejser, som kræver omhyggelig planlægning. Og vi hjælper jer med meget mere end selve bestillingen:

Resia Online

Resia Online er en webbaseret tjeneste, som giver jer virksomhedskunder det bedste fra to verdener. Bestil på nettet, men behold alle fordelene ved et erhvervsrejsebureau.

Læs mere her

Sikkerhed på forretningsrejsen

For forretningsrejsende er flyrejser, møder og hotelværelser en del af arbejdsmiljøet. Dermed strækker virksomhedens medarbejderansvar sig også langt ud over virksomhedens vægge og videre ud i verden. Som erhvervsrejsebureau tilbyder vi mere sikre rejser og hurtig hjælp, hvis det uforudsete mod al forventning skulle ske.

Læs mere her

Bæredygtige rejser

Rejser genererer udledning af kuldioxid, men med Resia som erhvervsrejsebureau får I hjælp både til at minimere jeres miljøpåvirkning og til at reducere den udledning, jeres rejser genererer. Vi hjælper jer til at opnå mere bæredygtige rejser.

Læs mere her

24-timers service

Som forretningsrejsende hos Resia har I adgang til en dansktalende døgnvagt. En vigtig tryghed for alle, der rejser ofte og meget.

Læs mere her

Erhvervsrejseportalen

Resias Erhvervsrejeseportal er til for at gøre livet som forretningsrejsende enklere. Når I har registreret jer i Erhvervsrejseportalen på nettet, kan I når som helst håndtere jeres oplysninger og bestillinger her.

Læs mere her

Rejsekonto

En rejsekonto er noget, vi anbefaler alle vores virksomhedskunder. Det mindsker administrationen og giver jer bedre kontrol over jeres samlede rejseudgifter.

Læs mere her

Personlig service

Personlig service er en vigtig del af vores tilbud. Hvis I er vant til at bestille jeres rejser selv, bliver det formentlig en positiv overraskelse at opleve den forskel, vores rejsespecialister rent faktisk kan gøre. 

Læs mere her

Travel Management

Travel Management handler om at få mest muligt ud af sine rejser og møder. Resia tilbyder skræddersyede løsninger, som hjælper jer med at mindske rejseomkostningerne, øge effektiviteten og rejse mere sikkert.

Læs mere her

Statistik og opfølgning

Hvis I vil rejse smartere i morgen, er første skridt at afdække, hvordan I rejser i dag. Som jeres erhvervsrejsebureau giver vi jer overblik over jeres rejseudgifter, og en årlig rejsestatistik er inkluderet for alle vores kunder – uden ekstra omkostninger.

Læs mere her

Rejsepolitik

Alle virksomheder bør have en tydelig rejsepolitik. Den hjælper jer med at rejse ressourcesmart og sikkert. Hvis I ikke har en rejsepolitik i dag, hjælper vi jer gerne med at udarbejde en, som er tilpasset til netop jeres forudsætninger.

Læs mere her

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.