Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Sådan gør vi den forretningsrejsendes hverdag enklere

Det kan være både interessant og udviklende at rejse meget med jobbet, men mange gange er det også krævende at være på tjenesterejse. Derfor stiler vi efter at lette den forretningsrejsendes hverdag.

Udviklende møder, spændende rejsemål og muligheden for at møde interessante kolleger, kunder og partnere over hele verden. Det lyder skønt, men en tjenesterejse indebærer ofte også tidlige morgener, lange dage, mange timers ventetid og megen tid væk fra nære og kære. Dertil kommer den tid, som bruges på planlægning, bestiling, håndtering af kvittering og udførelse af rejseafregninger. 

Vi gør livet som forretningsrejsende enklere, så du som rejsende kan fokusere på rejsens formål. Det er godt både for dig og for din virksomhed.

Fordele

Smidig bestillingsproces – bestil tjenesterejsen selv eller med vores hjælp

Det skal være let at bestille – og enklere rejser eller rejser, som du foretager ofte, kan du bestille selv i vores virksomhedstilpassede, onlinebaserede bestillingsværktøj. Resia Online er både tilgængelig som website og app, og her kan du bestille fly, tog, hotel, transfer og billeje samt ændre allerede bestilte flyrejser. Oplysninger som bonuskort og betalingsinformation gemmes i systemet, hvilket gør bestillingerne hurtige og smidige. I Resia Online finder du også din arbejdsgivers rejsepolitik og jeres aftalepriser, så du ikke overser eventuelle regler og rabatter. 

Ved lidt mere komplekse rejser anbefaler vi, at du bestiller hos en af vores rejsespecialister. De har omfattende erfaring og desuden adgang til flere alternativer, end du selv kan se i onlineværktøjet. Ved eks at anbefale et godt hotel tæt på kundemødet eller hjælpe dig med at bestille hurtig transport fra lufthavnen hjælper vi dig med at gøre din tjenesterejse mere effektiv. Måske anbefaler vi også en bestemt billet, som giver dig adgang til et lounge-område, hvor du kan arbejde effektivt i ventetiden.

Uanset hvordan du vælger at bestille din tjenesterejse, er det dit lokale Resia-team, der hjælper dig. De lærer dig og dine behov at kende og kan sammensætte de bedst mulige rejseforslag, baseret på, hvordan netop du foretrækker at rejse.

Læs mere om Resia Online

Mere bæredygtige rejser

Rejser påvirker miljøet – det er uomtvisteligt. Som rejsebureau hjælper vi dig til gengæld med tips til, hvilke alternativer der er mest skånsomme for miljøet, og hvordan du på andre måder kan minimere den klimapåvirkning, som din tjenesterejse har. Vi tilbyder også mulighed for at e klima reducere rejsen ved at købe et bio-verifikat for bioflybrændstof.

Læs mere om baeredygtige rejser her

Smidigere rejseadministration

Ved at bruge Resia som erhvervsrejsebureau kan du bestille hele tjenesterejsen på én gang og desuden få hotel, billeje, taxi m.m. betalt på forhånd. Så slipper du for at skulle lægge ud, holde styr på kvitteringer og skrive rejseafregninger. Alle omkostninger går i stedet ind på virksomhedens rejsekonto og debiteres derefter på den måde, som din arbejdsgiver har valgt.

Læs mere om rejsekonto

Tryghed på tjenesterejsen

Meget kan ske på rejsen. Mest almindeligt er det, at der opstå strejke, eller at fly aflyses af andre årsager. Her kan det være rart at få hjælp, og ofte når vi at kontakte dig med et alternativt forslag, inden du når at ringe til os. Vi tilbyder også alle vores kunder en 24-timersservice, hvor du altid kan få hjælp af dansktalende personale – også når dit lokale rejsebureau er lukket.

Det kan også være en tryghed, at vi ved, hvor du befinder dig, når du er på tjenesterejse. Skulle der fx opstå en naturkatastrofe eller et attentat på din destination, samarbejder vi med din arbejdsgiver for hurtigt at få overblik over, hvor du befinder dig og hjælpe dig væk.

Læs mere om Resias 24-timersservice

Læs mere om Resias sikkerhedsapp

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.