Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Sådan hjælper vi dig, der er ansvarlig for virksomhedens rejser

Vi hjælper dig, der er Travel Manager og ansvarlig for virksomhedens rejser, med at spare tid og reducere virksomhedens rejseudgifter. Sådan gør vi:

Rejseudgifterne er en af de største påvirkelige udgiftsposter i mange virksomheder. Som ansvarlig for virksomhedens tjenesterejser er det din opgave at reducere disse omkostninger og sikre, at I optimerer nytteværdien af de investeringer, virksomheden foretager i rejser og møder. Samtidig vil du naturligvis gerne tage hensyn til dine medarbejdere, arbejdsmiljøet og måske også den miljøpåvirkning, jeres rejser har.

Du kan være Travel Manager, men i mange virksomheder er det indkøbschefen, økonomichefen eller måske HR-chefen, der håndterer virksomhedens rejser ved siden af et eller flere andre ansvarsområder. Her kan vi hjælpe – og du er velkommen til at bruge os som jeres eksterne Travel Manager! Gennem vores mangeårige samarbejde med små og mellemstore virksomheder ved vi, hvad der kræves for at reducere rejseudgifterne, rejse mere klimavenligt og få mest muligt ud af hver enkelt rejse.

Spar både tid og penge med Resia Erhvervsrejser

Første skridt for at kunne reducere rejseomkostningerne er at få et tydeligt billede over, hvordan I rejser. Derefter hjælper vi jer med både tids- og omkostningsbesparelser.

Bedre kontrol og opfølgning

Kortlægning af jeres rejser

Når I henvender jer til os som kunde, samler vi jeres rejseomkostninger, som de ser ud i dag. Informationerne, som I får, hjælper jer efterfølgende med fx budgettering, forhandling med leverandører, opfølgning på selskabets rejsepolitik og aftaler, opfølgning på jeres KPI'er samt opfølgning på de klimamål, I har sat. Med det rigtige beslutningsgrundlag er det lettere at træffe de rigtige beslutninger. Og her starter processen mod smartere rejser.

Lavere rejseomkostninger

Resia er den virksomhed, der er bedst til at levere valuta for pengene viser den undersøgelse, der eksempelvis med jævne mellemrum gennemføres af Resegeometri blandt svenske virksomheder. Vi kan hjælpe jer med at reducere jeres rejseudgifter på flere måder.

 • Gennemgang af jeres rejsepolitik.
 • Gennemgang af de aftaler, I har med fly- og hotelleverandører.
 • Adgang til et selvbetjeningsværktøj, hvor jeres medarbejdere enkelt kan sammenligne priser fra de forskellige flyselskaber og hoteller og vælge det mest prisgunstige alternativ. I bestillingsværktøjet kan I også implementere jeres rejsepolitik – det gør det endnu lettere for medarbejderne at bestille rigtigt.
 • Erfaren hjælp til omkostningseffektive rejseløsninger ved mere komplekse bestillinger.

Læs mere om ErhvervsrejseportalenLæs mere om Resia Online

Mindre rejseadministration

Rejseudgifterne består ikke bare af flybilletter, hotel og andre direkte omkostninger. Vi hjælper jer også med at analysere udgifterne til rejseadministration, som kan være både tidskrævende og omkostningskrævende. Med vores hjælp kan I spare tid ved fx bestilling, håndtering af rejsebilag og fakturahåndtering. Når hvert lille skridt bliver smidigere, giver det store tidsbesparelser i sidste ende.

 • Bestilling – enklere rejser bestilles hurtigt og enkelt i vores selvbetjeningsværktøj, ved mere komplekse rejser hjælper vi jer med personlig service.
 • Ændring af bestillinger – når I bestiller hos os, kan I foretager eventuelle ændringer med blot en mail eller telefonsamtale. Flyrejsen kan I desuden selv ændre direkte i selvbetjeningsværktøjet.
 • Håndtering af rejsebilag – ved at have så mange dele af rejsen som muligt forudbetalt slipper jeres medarbejdere for at skulle holde styr på kvitteringer og lægge penge ud. Og I slipper for at skulle bruge tid på at kontrollere kvitteringer og godkende rejsebilag.
 • Fakturahåndtering – med vores rejsekonto kan I tilpasse fakturaen, så den passer til jeres virksomhed. Lang kredittid og en attraktiv rejseforsikring følger med i købet.

Læs mere om ErhvervsrejseportalenLæs mere om Resia OnlineLæs mere om Rejsekonto

Mere sikre rejser

Som arbejdsgivere har I et medarbejderansvar, der gælder – også på forretningsrejser. Hvis I bestiller erhvervsrejsen hos os, hjælper vi jer med hurtigt at lokalisere jeres medarbejdere og hjælpe dem med at komme hjem, hvis der fx skulle opstå en naturkatastrofe eller et attentat.

Læs mere om Sikkerhed på erhvervsrejsen

Bæredygtige erhvervsrejser – fra den rejsendes perspektiv

At rejse i arbejdsøjemed er på mange måder et gode, men det har også sine bagsider. Lange dage, lidt søvn og mange timer i ventesale tærer på kræfterne, lige som den konstante dårlige samvittighed over at være væk fra nære og kære. For at sikre, at jeres medarbejdere har overskud og kan præstere godt, skal I tænke længere ned kortsigtede omkostningsbesparelser. Vi har hjulpet mange virksomheder med en bæredygtig rejsepolitik, og vi er kendt for at være dygtige til at yde en god service, så netop tjenesterejserne bliver så enkle og smidige som muligt. Det tjener både I som ansvarlige og de rejsende på.

Læs mere om Rejsepolitik

Bæredygtige rejser – fra et miljømæssigt perspektiv

Vi kan ikke løbe fra, at rejser har en negativ indvirkning på miljøet, men vi kan hjælpe jer med at mindske den så meget som muligt. Vi måler og følger op på, hvilken miljøpåvirkning jeres rejser har, og vi kan også hjælpe jer med en rejsepolitik, der styrer jer mod miljøvenlige rejser, uden at det koster for meget i tid og penge. Vores rejsespecialister giver gerne tips og gode råd om klimasmarte valg, fx til transport, og I har altid mulighed for at klima reducere jeres rejser og købe bio-verifikater til fremtidens fossilfrie fly.

Vi hjælper jer til mere bæredygtige rejser ved fx at:

 • Måle og kontinuerligt følge op på den miljøpåvirkning, jeres rejser har.
 • Udarbejde en rejsepolitik, som styrer mod miljøvenlige rejser, uden at det koster for meget i tid og penge.
 • Give tips og gode råd om klimasmarte valg af fx transport.
 • Tilbyde mulighed for at klima reducere rejser.
 • Tilbyde mulighed for at købe bio-verifikater til bioflybrændstof.

Læs mere om bæredygtige rejser

Erhvervsrejsebureau med branchens mest tilfredse kunder

Resia har branchens mest tilfredse kunder, og vi er fx i Sverige blevet udnævnt til landets bedste erhvervsrejsebureau 9 gange. Det er en stor tryghed for dig at vide. Det er også trygt, at vi har eksisteret i mere end 40 år, har 450 medarbejdere, høj kreditværdighed og findes tæt på dig.

Fordele for deg som reiser og bestiller

Å reise mye i jobben kan være både interessant og utviklende, men mange ganger er det også veldig krevende å være på tjenestereise. Derfor forsøker vi å underlette forretningsreisendes hverdag.

Slik gjør vi  forretningsreisendes hverdag enklere

OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.