Aktuel information om Resia Travel Groups rekonstruktion.

Smartere erhvervsrejser med Resia

Rejser er en naturlig del af hverdagen for virksomheder, der vil udvikle sig – idéer og muligheder vokser i mødet med andre. Flere af os tilbringer adskillige timer om måneden om bord på tog, fly og på hotelværelser verden over, og for mange virksomheder er erhvervsrejser en tung post på resultatopgørelsen. Desto vigtigere er det at rejse smart!

Som erhvervsrejsebureau er det vores mission at hjælpe jer til bedre og smartere rejser. Vi gør dette på 4 måder.

1. Lavere rejseomkostninger

Vi ser på jeres samlede rejsebehov – fra planlægning og bestilling af billetter helt frem til, at alle rejsefakturaer er udskrevet og betalt. Via dette helhedskoncept kan vi hjælpe jer med at rejse mere omkostningseffektivt og i sidste ende reducere jeres rejseudgifter.

2. Smidigere og mere produktive erhvervsrejser

For den rutinerede forretningsrejsende, som måske rejser en stor del af sin arbejdstid, er det nødvendigt at finde behagelige og smidige måder at rejse på. Erhvervsrejserne er en del af arbejdsmiljøet, præcis som arbejdspladsen derhjemme. Fra virksomhedens perspektiv er det også vigtigt at finde den rigtige balance i rejserne. Hver rejse er en investering – får I størst muligt udbytte af den? Med vores hjælp kan I skabe de allerbedste forudsætninger, så medarbejderne kan udføre et godt stykke arbejde, uanset hvor i verden de befinder sig.

3. Mindsket miljøpåvirkning – bæredygtige rejser

Vores tredje fokus som erhvervsrejsebureau er at hjælpe jer som kunde med at mindske den påvirkning, jeres erhvervsrejser har på miljøet. Der er flere måder at rejse klimasmart på, og selv små ændringer kan gøre en stor forskel. En bæredygtig rejse er en vigtig del af vores fælles fremtid. Vi viser jer, hvordan I kan bidrage på den bedste måde.

4. Større tryghed – sikre rejser

Naturkatastrofer og attentater af forskellig art er vi desværre ikke herre over, men skulle der ske noget på forretningsrejsen, er vi der for jer. Vi lokaliserer jeres medarbejdere ude i verden og hjælper dem tilbage til Danmark så hurtigt og smidigt som muligt.

Smartere erhvervsrejser er lig med omkostningseffektive, smidige, sikre og bæredygtige rejser, hvor hver beslutning er et bevidst valg. Vores kunder har udnævnt os til Sveriges bedste erhvervsrejsebureau intet mindre end 9 gange – det er vi stolte over og tror, at det måske skyldes, at vi tænker lidt længere og altid er et skridt foran.

Er du nysgerrig efter, hvordan vi kan gøres jeres forretningsrejser bedre? Du er meget velkommen til at kontakte os, så fortæller vi hellere end gerne mere.

Angiv dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest!

Til dig, der bestiller og rejser i arbejdsøjemed

  • Smidig bestillingsproces
  • Mindre administration
  • Tryghed på rejsen

Til dig, der er ansvarlig for virksomhedens rejseløsninger

  • Samlet overblik over virksomhedens rejseaktiviteter
  • Lavere rejseomkostninger
  • Enklere administration
OBS!

Har du bestilt to enkeltbilletter, som tur/retur, betyder det, at hvis den ene afgang af en eller anden årsag ikke gennemføres som planlagt, så ændres/annulleres den anden strækning ikke automatisk. Dette skal du selv sørge for. Er ændring ikke tilladt for denne strækning, så er billetten tabt.